MOONICA MAC

Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordiskt når Moonica Mac’s toner in på djupet. Att möta henne live är något alldeles extra. Se henne den 18 september.

Läs mer Köp biljetter

EN VÄRLD AV KULTUR

Stor är längtan att ta sig bortom tid och rum. Du är alltid viktig. För teatern och för scenframträdandet. Du är medspelaren som gör berättelsen livfull. Du jobbar i det tysta. Historien ger plats för dina känslor. Våga bli berörd! Med öppet sinne kastar du dig in i det där äventyret, som skakar om men också omfamnar. Förtvivlan eller upprymdhet. Du är här och känner på riktigt.

En samling fina minnen vänder hemåt igen. Hand i hand. Tänk att få vara värdefull och samtidigt få glömma. Förbise vardagen. Med bubblor i hela kroppen har du kommit hem. Det måste vara det som kallas lycka.

Välkommen till Jönköpings Teater!

LÄS MER OM TEATERNS HISTORIA

Kommande föreställningar

Anis Don Demina

– De senaste åren har jag gått från att vara okänd dj till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor. Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta att jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina.

Boken "Maskinen" berättar om vägen från förorten i Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.

Standup-turnén går hand i hand med temat på boken och tar även upp viktiga sa...

Läs mer Köp biljett

Sophie Zelmani

I samband med skivsläppet ger sig Sophie Zelmani ut på turné uppbackade av Lars Halapi, Thomas Axelsson och Peter Korhonen.

Föreställningen är flyttad från den 6 maj 2022 till den 5 oktober 2022. Du som har köpt biljett har fått information via epost.

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Headstomp och Destination Jönköping

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Ej klart i nuläget. Tiden som är angiven är preliminär och kan komma att justeras.

Paus:
Nej

Läs mer Köp biljett

Missa inte detta

Biljettservice

Här hittar du information om biljettköp och öppettider

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och unika erbjudanden

Presentkort

Överraska din vän, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, kusin eller kollega genom att ge en gåva fylld med kärlek!

Köp nu