Dan Py Bark

Sveriges största rockikoner Dan Hylander och Py Bäckman nu tillsammans med gitarrlegenden Janne Bark blandar hits med nyskriven musik.

Dan Hylander och Py Bäckman är ett legendariskt rockpar som fyllde arenor med tusentals åhörare och hade exempellösa framgångar i Sverige, sålde guld och platina.

Det har gått många år sedan Py och Dan stod på samma scen, men nu är det dags. De åker ut på turné igen tillsammans med gitarristen Janne Bark som annars har synts och hörts på Ulf Lundells konserter genom åren. Gruppen Triad bör också nämnas. På piano och sång har de med sig Magnus Ludvigsson, och på percussion och sång Pontus Ludvigsson.

Tillsammans gjorde de en bejublad premiärhelg på Kajskjulet i Halmstad och i Trelleborgsparken i slutet av oktober, där de fick stående ovationer.

Förband ikväll är Blinge Bluesband!

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Fredrik Gustafson

Ytterdörrarna öppnas:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Ca 3 timmar 30 minuter inklusive förband

Åldersgräns:
Från 13 år

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Köp biljett

425 kronor inklusive serviceavgift

  • 2022-10-21 / 18:30