En Scen För Alla - Backstreet

10-årsjubilerande En Scen För Alla kommer tillbaka till Jönköpings Teater med en sprudlande dansföreställning!

Följ med dansarna från En Scen För Alla till Backstreet, där vardagsdrömmar skymtar genom vardagen. Är det en kändis med livvakter? Är det en diva i lyxförpackning? Från Broadwayhattar till finstämd ballad, vad som helst kan hända på Backstreet!

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Kreativ Arena - En Scen För Alla, Jönköpings kommun

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 80 minuter. Exakt sluttid kan inte garanteras.

Paus:
Nej.

Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålder.

Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.

Köp biljett

Ordinarie 250 kr inkl. serviceavgift, pensionär och barn 10-15 år 150 kr inkl. serviceavgift, barn under 10 år gratis, men behöver biljett.

  • 2023-05-26 / 19:00
Jönköpings teater Hovrättstorget 553 21 Jönköping