! Detta evenemang har redan varit

Ida Nielsen & The Funkbots

Ida Nielsen fick sitt liv upp och nervänt när musiklegenden Prince upptäckte henne i augusti 2010. Kort därefter gick hon med i hans band och började turnera med honom och "The New Power Generation" samt det 4-delade powerhouse-rockbandet "3rdeyegirl". Ida var en del av hans band från 2010 fram till hans alltför tidiga bortgång i april 2016.

Hon berättar att spela med Prince är som "en enorm gåva och som den mest magiska musikaliska resan någonsin, och en pågående lärandeupplevelse bortom all fantasi."

Efter åren med Prince började Ida fokusera på sin solokarriär.

Ida har släppt musik på en regelbunden basis och har ökat sina turnéscheman enormt sedan 2016. Ida och hennes band "the Funkbots" levererar en energirik funkshow fullspäckad med bra vibbar, snäva grooves och subtila referenser till sin tidigare arbetsgivare och lärare Prins.

Ida röstades fram bland de 10 bästa basisterna i världen (tillsammans med andra basister Stanley Clarke & Victor Wooten) i den årliga Music Radar-undersökningen 2019.

Missa inte när Ida Nielsen and the Funkbots kommer till Jönköpings Teater.

På scenen ikväll:
Ida Nielsen -bas, lead vocal
Kuku Agami - rap
Oliver Engqvist - gitarr, vocals
David Haynes -trummor

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Destination Jönköping

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 90 minuter. Exakt sluttid kan ej garanteras.

Paus:
Nej

Åldersgräns:
13 år

Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.

Köp biljett

399 kronor inklusive serviceavgift

Jönköpings teater Hovrättstorget 553 21 Jönköping