Marcus Berggren

Marcus Berggren - Å Harre Jävvlar
Lite rock ‘n roll och så många skämt jag hinner

Marcus Berggren, känd från att vara en rolig jävel, gör sin första och kanske sista soloshow. Det sker i Göteborg med omnejd under 2022. Den innehåller musik, fler skämt än man orkar höra samma timme, samt dom sjukaste anekdoterna man kan få för pengar.
Schabraket är 80 minuter utan paus.

Tjenare, Macke B här. Ville bara passa på att välkomna in er till min första riktiga brakshow. Och kanske den sista. Iallafall på ett bra tag. För en sån här grej orkar man bara göra någon gång ibland. Ni kommer fatta varför. Så nu har jag satt ihop mitt absoluta fetaste nyaste material med några låtar för att vi tillsammans ska kunna lämna verkligheten ett tag. Och förhoppningsvis gå därifrån lite lättare. Om inte annat svettas man en del när man kollar på mig.
Jag kommer ge allt. Jag vet fan inte hur man håller tillbaka. Jag tycker livet i sig kan kännas lite trångt så när man går på föreställning ska det fan va extra allt. Aja, det här är ju bara babbel. Vi ses på showen istället. Så sköjar vi som om det inte fanns någon morgondag. En sista gång.
Mvh, Macke B

Marcus Berggren
Marcus Berggren är en rätt lång, och innehållsmässigt mycket spretig kille, ifrån en tre-pizzerior-och-en-mack-håla utanför Göteborg. Han sägs vara 31 år gammal men ser ut som 32. Han spelade i en drös mer eller mindre (mer) misslyckade band i Göteborg innan han träffade Carl Stanley som tvingade honom att börja med stand-up 2015. Tillsammans flyttade dom till Stockholm och startade podcasten Tombola som är en institution bland killar på vischan som heter Kevin och helst bär keps. 2016 skrev han ett mycket uppmärksammat blogginlägg om Way Out West-festivalen och har sedan dess fortsatt skriva bland annat krönikor i Göteborgs-Posten. Sitt egentliga genomslag fick han dock genom radion, där han började i satirprogrammet Tankesmedjan, men snart blev programledare för Morgonpasset, vilket ledde till att han fick roasta artisteliten på P3 Guld-galan vilket kanske ändå är hans största hit. Om man inte räknar Youtube-serien Marcus Möter där han åker runt på olika mässor och skojar med folk. Klippet där han intervjuar folk på Stureplan har snart setts av 1 miljon. Just nu är han aktuell som paneldeltagare i kommande säsongen av Bäst i Test som har premiär på juldagen och har skrivit en självbiografisk roman som ges ut hösten 2022.

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
CS Nöje

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 80 minuter

Paus:
Nej

Åldersgräns:
Rekommenderad ålder från 16 år

Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Köp biljett

375 kronor inklusive serviceavgift

  • 2023-02-04 / 20:00
Jönköpings teater Hovrättstorget 553 21 Jönköping