Piloten

En visuell och magisk föreställning om Antoine de Saint-Exupéry, författaren till en av världens mest lästa och älskade böcker, Den lille prinsen. Följ med på en otrolig resa genom tiden. Över Anderna i Sydamerika, genom Sahara och andra världskrigets Europa till den sista flygresan över Medelhavet.

Teamet bakom Polarörnen, Midnattståget till Marrakech och Ankomsten har återigen strålat samman med den amerikanske regissören Thaddeus Phillips i spetsen, för att erbjuda ännu en fantasifull teaterupplevelse utöver det vanliga.

Köp fyra biljetter, betala för tre! När du lagt fyra biljetter i varukorgen så dras den billigaste biljetten bort i priset.

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Teateri

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 75 minuter

Paus:
Nej

Åldersgräns:
Rekommenderad från 11 år.

Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Köp biljett

Från 145 kronor inklusive serviceavgift

  • 2023-04-29 / 15:00
Jönköpings teater Hovrättstorget 553 21 Jönköping