Sofia Ståhl

Föreläsningen ställs tyvärr in. Du som har köpt biljett har fått information via epost.

I föreläsningen ”201 hälsohacks – så mår vi bra på riktigt!” tar hälsoinspiratören Sofia Ståhl ett grepp om hälsa. Med utgångspunkt i Sofias senaste bok ”201 hälsohacks” tar hon oss med på en resa i välmående.

Hur uppnår man det? Hur gör man för att må bra på riktigt? Varför hamnar man så ofta i en känsla av misslyckande när man försöker må bättre? Med humor, värme och stark igenkänning guidar Sofia oss genom de vanligaste fällorna, identifierar prestationen vi alla kämpar med och hjälper oss förstå hur vi egentligen kan göra för att må bra på riktigt.

”Hälsa och välmående handlar om att möta sig själv, med omtanke, där man är – utifrån de förutsättningar som råder” – säger Sofia Ståhl och sammanfattar utgångspunkten för kvällen.

Föreläsningen ”201 hälsohacks – så mår vi bra på riktigt!” utlovar konkreta verktyg, mängder med inspiration och en nyanserad bild av vad hälsa, träning och mat egentligen handlar om. Välkommen på en kväll som gör skillnad på riktigt!

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Atikko

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar inklusive paus.

Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålder.

Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300.

Köp biljett

Från 379 kronor inklusive serviceavgift

  • 2023-04-18 / 19:00
Jönköpings teater Hovrättstorget 55321 Jönköping