Stonemountain Orchestra

Stonemountain Orchestra bildades 2018 och har uppmärksammats för sitt YouTube-koncept, där de i en kamp mot klockan bearbetar låtar som tävlar i Melodifestivalen. Med ett målmedvetet momentum har de totalt publicerat 42 videor fyllda med egna karaktäristiska tolkningar.

Utöver sina egna arrangemang har bandet anlitats som ackompanjatörer till bland annat Anders Bagge, Uno Svenningsson och Sara Zacharias

Efter att ha släppt tre egenskrivna singlar ger de äntligen ut sitt debutalbum. Efter att genom åren ha spelat på utsålda konserter, så ger de sig under Oktober månad ut till utvalda konserthus och teatrar runt om i landet. Med låtskrivaren Josef Jansson O’leary i spetsen sammanfattas kontrast, dynamik och musikalitet i ett album likt få. Ett album skrivet för att upplevas live.

Plats på scen, Stonemountain Orchestra.

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Stonemountain Music

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar inklusive paus. Exakt sluttid kan inte garanteras.

Åldersgräns:
Från 13 år

Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.

Köp biljett

320 kronor inklusive serviceavgift

  • 2023-10-27 / 18:30
Jönköpings teater Hovrättstorget 553 21 Jönköping