Torsson

Lundabandet Torsson är ett av få svenska band från det sena 70-talet som fortfarande släpper plattor och spelar live. Premiären ägde rum för 47 år sedan inför en publik på tre personer på Lilla Teatern i Lund. Detta blev starten på hobbybandet Torssons karriär som under de första åren var kopplad till Klippan och skivbolaget Svenska Popfabriken.

Senaste albumet Sol och Måne släpptes hösten 2020 och nu är bandet igång med nya låtar som har börjat testas live och så småningom ska spelas in. Missa inte när Det fjärde bästa bandet i Lund kommer till Jönköpings Teater den 10 november och bjuder på en blandning av gamla favoriter och framtida hits.

Medlemmar:
Bo Åkerström – sång, gitarr
Dan Persson – bas, sång
Michael Sellers – gitarr, sång
Rikard Swärdh – trummor
Thomas Holst – gitarr, keyboard, sång

ÖVRIG INFORMATION

Arrangör:
Rim och Reson Musikproduktion

Ytterdörrarna öppnar:
90 minuter innan föreställningen

Föreställningens längd:
Cirka 2 timmar och 10 minuter inklusive paus. Exakt sluttid kan inte garanteras.

Åldersgräns:
Ingen. Alla måste ha biljett, oavsett ålder.

Garderob:
För allas trivsel och säkerhet är ytterkläder ej tillåtna i salongen. Köp gärna garderobsbiljetten i samband med att du köper din biljett till föreställningen.

Servering:
Förbeställ din mat i samband med ditt biljettköp till föreställningar på Jönköpings Teater. Njut av omsorgsfullt tillagad mat gjord på utvalda råvaror. Maten serveras från 90 minuter innan föreställningen. Vid föreställningar med paus kan du även förköpa mat till pausen. Förbeställningen stänger tre vardagar innan föreställningen.

Rullstolsplats:
Rullstolsplatser kan ej köpas online.
Rullstolsplatser bokas på Biljettservice på Jönköpings Teater och via telefon 0771-211 300. Telefontid måndagar 09:30-16:30, lunchstängt 12:00-13:00.

Köp biljett

375 kronor inklusive serviceavgift

  • 2023-11-10 / 19:30
Jönköpings teater Hovrättstorget 553 21 Jönköping